Snygg maxad D-ponny

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 1070053
Snygg maxad D-ponny. Hästar säljes
Snygg maxad D-ponny. Hästar säljes
Snygg maxad D-ponny. Hästar säljes
Snygg maxad D-ponny. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Övriga  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2002  |  Mankhöjd: 148 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt B  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 100 cm  
Temperament: Pigg
Namn: Energy  |  Pris: 65 000 kr
Vi har tyvärr fått lov att inse att nuvarande ryttare blivit för lång för sin ponny och måste gå över till storhäst och därför är nu vår vackra Energy till salu.
Energy är en svenskfödd maxad D-ponny med storhästkänsla.
Energy är precis som sitt namn fylld av energi och därför ingen ren nybörjarponny utan vill ha en liten duktig ryttare med mjuka händer.
Han har en vägvinnande galopp och är snabb och kvick och vänder på en femöring och därför en perfekt omhoppningsponny som gett oss många vinster under våra år tillsammans.
Han är tävlad i hoppning upp till LA men är också jättefin i dressyren. Han älskar att ridas ut i skogen och det är inga problem att rida ut ensam. Energy är underbar i all hantering och är en riktig kompis och bästa bästa vän och vi är mycket måna om vårt han hamnar.
Energy är fullt frisk,kontinuerligt genomgången och preventivt behandlad av hästfysioterapeut för att hela tiden säkerställa att han är fräsch i kroppen. Energy är i tävlingskondition och en kille som är väldigt fräsch och alert, både kroppsligt och mentalt, vilket betyder att han har många år kvar att glädja sin nya ryttare oavsett vilken gren man vill ha denna fantastiska ponny till!
Pris  65 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Camilla Pehrson 
Ort  Sala 
Län  Västmanland 

Mejla annonsören Camilla Pehrson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.