Kvalitets Avelssto f 2010

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 1070055
Kvalitets Avelssto f 2010. Hästar säljes
Kvalitets Avelssto f 2010. Hästar säljes

Inriktning: Avel  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar >170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2010  |  Mankhöjd: 170 cm  
Namn: CBI Land of Hopd  |  Pris: 75 000 kr
SÄLJER CBI LAND OF HOPE
Fridhems stuteri kommer att ta paus med att betäcka pga. att tiden inte räcker till just nu. Vi har flera ungston som kan bli aktuella i framtiden. Detta gör att jag vill hitta nytt hem till avelsstoet CBI Land of Hope. Hon har alla fördelar ett avelssto ska ha, sund, fertil, bra fölningar, bra hovar, fina linjer och hals, vackert uttrycksfullt huvud och ett super temperament. Läs mer om mödernet här nedan. Två avkommor finns att se här på Fridshem,
Min önskan är att hon får chansen till många fler föl. Hon har avkommor efter Indoctro, Zapatero, Carrera och två e-Douglas. Jag kommer själv behålla årets stoföl inför framtiden. Hope är redo att betäckas i år och är i mycket fint skick.

Womanizer-Landadel-Paradox I

Hope kommer ur en hannoveransk stolinje, 118 82 02
Hon såldes på elitauktionen i Cavan, Irland. Hope har precis som många av stona i hennes linje endast använts i aveln. Hon har syskon som hittills hunnit med att tävla internationell fälttävlan och upp till 145 hoppning. Hon är också en syster till ett hingstföl e- Emilion som såldes för 12 000 euro på offentlig auktion 2013.

Modern Lady Like, som importerades till Irland från Jan Greve (NED) är en helsyster till Golden Girl (Luca 17) som tävlade på World Cup och Nations Cup nivå med Christian Ahlmann (GER)

Två andra syskon tävlade upp till 1,45 nivå - Laynes med Matthais Jansen (GER) och Scripp De Flipp med Daniel Dassler (GER).

Lady Likes syster Lucia har lämnat CLOONEY 26 (1,60m) och deltagande i Nations Cup samt Cap 4 som nu tävlar 1.40m.

En annan syster är Levade som har tolv avkommor bland dem Quimbaya, staatsprämie sto som lämnat La Jolie, (160m) och Zuccarelli (140m) samt Cartella som lämnat hingsten Vallejo, (150m).
På filmen avkomman f 17
https://youtu.be/d1YOjtodCfA
Bilder med årets föl.
Pris 60 000 kr exkl.

Pris  75 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  jessica 
Ort  östersund 
Län  Jämtland 

Mejla annonsören jessica
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.