Ungponny sto 5 år

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 1070062
Ungponny sto 5 år. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2013  |  Mankhöjd: 147 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt C  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 70 cm  
Temperament: Pigg, trygg, arbetsvillig
Namn: Inousca  |  Pris: 45 000 kr
Otroligt trygg, självsäker och framåt ungponny. Pigg och alert utan att bli för het. Ovanligt stabil i psyket för sin unga ålder, en klippa i all hantering så som lasta, sko, rida ut själv och i grupp. Van att åka transport till ridhus och lastar sig själv. Startat några felfria pay and jump. Rids regelbundet både i dressyr och hoppning, fint steg med + för sin stora galopp. Hoppar bana på 70cm med lätthet men har ingen tävlingsrutin ennu.
Full holländsk stam. E: Delviro HBC, Ue: Victory. Maxad D-ponny ca 147cm. Vaccinerad och avmaskad enligt rekommendationer. Funkar både på lösdrift och box. En ponny som önskar en tävlings sugen tjej eller kille att utvecklas ihop med, hon blir vad du gör henne till.

Film från årets första pay and jump.

https://www.youtube.com/watch?v=iaQbJviccOQ

Nås på 0737709289 Mvh Cecilia

Pris  45 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Cecilia 
Ort  Bodafors 
Län  Jönköping 

Mejla annonsören Cecilia
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.