?> D-ponny för dressyr till vuxen ryttare | Allround | Hästmarknad | Gratis annonsering | HästNet | hastnet.se

Smygtitt på nya Hästnet!

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

D-ponny för dressyr till vuxen ryttare

Inlagd: 2018-06-12    Annonsid: 1074458
D-ponny för dressyr till vuxen ryttare. Hästar säljes

Storlek: D-ponny  
Pris: 50 000 kr
Maxad D-ponny för dressyr önskas köpa. Önskvärt är 5-12 år. Snäll, okomplicerad och väl inriden. Ej tungriden/stark, måste vara mjuk i munnen. Lätt att sko/klippa/lasta. Trafiksäker. Självgående åt det piggare hållet.

Jag är en vuxen dressyrryttare, 26 år, med ryggskada och rider därav ponny. 50 kg/165 cm. Söker en efterträdare till min nuvarande tävlingsponny som börjar bli till åren och närmar sig pension, tävlar på MSV nivå mot stora hästar m. placeringar (kvalad MSV B och kommer starta i sommar). Siktar på att hitta en ponny att ta upp i klasserna och ev. rida paradressyr med i framtiden. Till vardags rider jag däremot mestadels ut i skog och mark, ridhus blir generellt max 1 g/v och då vid träning för C-tränare Lena Unneby. Vi har egen ridbana men jag föredrar omväxlande träning för hästarna, hoppar gärna småskutt i skogen också för skojs skull.

Erbjuder livslångt hem, hästkompisar, mysigt stall med ca 15 hästar med både boxar och lösdrifter. Referenser finns och vi bedriver även en väl etablerad ridlekisverksamhet på gården. Jag är även utbildad ungdomsledare via SvRf, har även gått deras basutbildning, påbörjat handikappledarutb m.m.

Pris  50 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jennifer Blomberg 
Ort  Umeå 
Län  Västerbotten 

Mejla annonsören Jennifer Blomberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.