?> söker häst 7-13 år | Allround | Hästmarknad | Gratis annonsering | HästNet | hastnet.se

Smygtitt på nya Hästnet!

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

söker häst 7-13 år

Inlagd: 2018-06-12    Annonsid: 1074464

Temperament: Snäll
Pris: 30 000 kr
Hej! Jag och min dotter på 16, snart 17 år letar efter en häst till henne(min dotter är då 170cm lång och väger 52kg) . Vi letar efter en häst som är inriden men inte behöver vara så speciellt utbildad då hon vill utbilda sig tillsammans med hästen. Men hästen ska vara inriden och gärna ha hoppat små skutt.
Hon har ridit i 8 år på ridskola där hon rider en väldigt seg häst som kan vara lite bråkig. Hon har även varit medryttare på en väldigt pigg ponny som blivit het vid hoppningen så hon har erfarenhet av både sega och pigga hästar men gärna en häst med ett någorlunda lugnt tempo som är lättlärd och lyssnar.
Hon är väldigt noggrann med att hästen ska må bra och trivas så hon rider endast med 3delat bett och sånt som är bekvämast för hästen. Hon vill även träna mycket på frihetsdressyr så att hon och hästen lär känna varandra.
Vi har inte så många krav än att det ska vara en snäll häst som inte håller på att bråka för mycket och att den inte haft någon sjukdom. sto eller valack spelar ingen roll. Jag själv är inte så insatt i hästar utan det är dottern som hästen är till som håller på med hästar. men vi har släktingar som har häst och är mer hästkunniga.
Vi har en boxplats i ett litet stall med stora hagar, daglig vistelse, träning och foder. hästen kommer att få ett livslångt hem hos oss.
Max pris på 30 000 men gärna billigare. Skriv gärna lite om hästen om ni tror att ni har något och skicka gärna en video eller bild om ni har. vi vill gärna komma och provrida :) Mvh

Pris  30 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Michelle 
Ort  Upplands väsby 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Michelle
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.