?> Ansvarsfull dressyrryttare söker häst/ponny | Allround | Hästmarknad | Gratis annonsering | HästNet | hastnet.se

Smygtitt på nya Hästnet!

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Ansvarsfull dressyrryttare söker häst/ponny

Inlagd: 2018-06-13    Annonsid: 1074504
Ansvarsfull dressyrryttare söker häst/ponny. Hästar säljes

Inriktning: Allround  
Pris: 35 000 kr
24-årig ryttare som är uppvuxen med hästar och har rid- och hästvana sedan 6-års ålder (haft egna ponnyer/hästar under alla år som jag dagligen tränat med för utbildad instruktör då min mamma är utbildad) söker efter en ny träningskompis (främst inom dressyr) då min nuvarande häst jag haft i 11 år hunnit bli 21 år och fått gå i välförtjänt pension. Utöver min ponny har vi i familjen 3 andra dressyrhästar.

Jag som ryttare är lugn, ansvarsfull och har ridit mycket olika typer av hästar, även en hel del unghäst. Tränar på MSV nivå i dressyr.

Hästen jag söker bör inte vara större än 165 cm, som minst maxad D-ponny. Utbildningsnivå är mindre viktigt, utan beror på ålder, men hästen bör vara riden i alla gångarter. Ej intresserad av varmblodiga travare. Hästen ska vara snäll att hantera och bör heller ej vara hög i rang. Foderhäst kan ev. Vara intressant, även utbildning av häst/ponny. Uppstallning i ett större, lugnt privatstall med rymliga boxar och högt till tak. Hästkompisar ute i hagen, Thermobar i hagen och ridbana och fina skogsvägar att rida på.

För fler frågor eller om du tror dig ha hästen jag söker, så maila mig gärna som första kontakt.

Pris  35 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Josefin 
Ort  Kalix 
Län  Norrbotten 

Mejla annonsören Josefin
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.