?> Dressyrponny sökes | Dressyr | Hästmarknad | Gratis annonsering | HästNet | hastnet.se

Smygtitt på nya Hästnet!

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Dressyrponny sökes

Inlagd: 2018-06-13    Annonsid: 1074554
Dressyrponny sökes. Hästar säljes

Inriktning: Dressyr  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt A  
Pris: 95 000 kr
Hej,
jag söker en dressyrponny som jag kan satsa med. Ponnyn ska ligga på en LA nivå och ska gärna ha blivit startad. Ponnyn ska ha kapacitet för FEI.
Jag själv heter Elsa och ör 16 år. Jag har hållt på med hästar sedan jag var treår. Jag började på en ridskola men slutade när jag var 10år då jag kände att jag inte lärde mig någonting och ville då satsa på en medryttarhäst istället. Då hittade vi en undebar D-ponny som jag var medryttare på i ett år men som vi senare köpte. Waity som hon då heter har jag haft i 6 år nu och har lärt mig allt innom dressyren. Då hon tyvärr är 24 år nu har vi tagit det tuffa beslutet att läna ut henne på foder.

Jag söker nu en dressyrponny som jag kan satsa med dom sista åren som jag kan tävla nationellt. Jag själv är 162cm och väger runt 60kg. Utifrån hur utbildad ponnyn är så ska den vara runt 13år. Den ska vara lugn och trygg i sig själv då jag själv är ganska osäker på nerviga hästar. Jag har dock inga problem med pigga hästar då min egna ponny är pigg. Den ska vara säker på nya platser och ska kunnas rida ut med själv. Den ska vara snäll i all hantering :)

Tanken är att jag till hösten kommer att börja på ett hästgymnasium i Vreta eller Berga. Den kommer sedan flyttas hem till mig efter dessa tre år ifall det går enligt planen.

Här hemma har jag ett mysigt stall med tillsyn under dagen då vi och stallägarna bor granne med stallet. Den kommer att få gå ute från 06.30 tills 18.00 på kvällen på de mörkare halvåret och kommer att gå in runt 22:00 på sommrarna. Ponnyn kommer att fodras runt 4-5 gr om dagen. På gården finns snälla hagkommpisar. Större beteshagar finns på sommarhalvåret.

Jag har satsande hästvana föräldrar som kommer vara med och hjälpa till.

träning och tävling kommer att förekomma regelbundet.
Refrenser finns.

Ifall jag låter intressant och vill veta mer om mig så kontaktar du mig via Messenger (Elsa Hårberg) eller via sms ( 0737025916 )

Endast seriösa hör av sig!

pris: max 95.000

mvh Elsa Hårberg


Pris  95 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Elsa Hårberg 
Ort  Hägersten 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Elsa Hårberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.